Recenze

Skóre 9.7, posledních 12 měsíců. Celkový počet recenzí 126.


Hodnocení zákazníků:


10
Tomáš

Wendzel

11-10-2021

Doporučil byste nám? Ano

bleskové vyřízení, skladem

bleskové vyřízení, skladem


10
Jiří

Nový Jičín

11-10-2021

Doporučil byste nám? Ano

Rychlé dodání

Rychlé dodání


10
Tomáš

Vermerovice

10-10-2021

Doporučil byste nám? Ano

Vše super

Úžasné propracovaný program na výpočet a vyber. Každý amatér jako ja jednoduse vybere správný a dle výsledného obrázku namontuje. Fakt super. Dekuji


10
ROMAN KUKLÍK

Ústí nad Labem

10-10-2021

Doporučil byste nám? Ano

Rychlé dodání zboží

.


10
Josef

Domažlice

02-10-2021

Doporučil byste nám? Ano

Rychlé dodání, dobrá cena.

Druhý nákup a opět vše ok.


10
Vladimír

Tábor

26-09-2021

Doporučil byste nám? Ano

vše bez problémů

Rychlé dodání, pružiny fungují perfektně dle výpočtů. Děkuji.


10
Miroslav

Plzen

25-09-2021

Doporučil byste nám? Ano

Naprosto dokonala sluzba ve vsech smerech!!

Konfigurator je uzasna vec, navic dokonale funkcni, dodavka rychla, naprosto bezkonkurencni obchod ve svem oboru.


10
František Sedlák

Děčín

17-09-2021

Doporučil byste nám? Ano

perfektní

Vše naprosto bezchybné, bleskové dodání.


9
Blanka Jurečková

Šternberk

17-09-2021

Doporučil byste nám? Ano

Vše OK

Vše OK


10
Luděk Hruš

Horní Brusnice

08-09-2021

Doporučil byste nám? Ano

líp to nešlo

jen jednas- ta nejok


6
Jakub Žídek

Praha 7

02-09-2021

Doporučil byste nám? Ano

produkt fajn, komunikace hrozná

Produkty, výběr, informace na webu super, ale na maily nikdo ( fakt nikdo) nereaguje a na telefon taky... Což je škoda nemyslíte?


10
Stanislav Straub

Stochov

28-08-2021

Doporučil byste nám? Ano

vše v pohodě

bez problému


10
Martin

Pardubice

27-08-2021

Doporučil byste nám? Ano

Výborné

Rychlost a kavlita


10
Petr

Jirkov

26-08-2021

Doporučil byste nám? Ano

vse o.k rychle

rychle vše v pořádku


10
Josef Dostálek

Bedihošť

21-08-2021

Doporučil byste nám? Ano

Rychlé spolehlivé dodání.

Objednával jsem si u vaši společnosti poprvé , ale vše je v naprostém pořádku. Jsem spokojený , zboží mi přišlo v krátkém termínu , nebylo poškozené a je kvalitní.


8
Oto

Ostrava

20-08-2021

Doporučil byste nám? Ano

Kvalita a rychlost

Rychlé dodání a i kvalita zabaleného zboží aby se neponičilo kvalitně dobře.


10
Jan

Ostrava

17-08-2021

Doporučil byste nám? Ano

Bleskové doručení

Vše naprosto v pořádku.


10
Václav

Strakonice

17-08-2021

Doporučil byste nám? Ano

Jednoznačně spokojenost.

Výborná komunikace a rychlost dodání.


9
Jaromír

Lysá nad Labem

16-08-2021

Doporučil byste nám? Ano

Jednoduché vyhledání a objednání na stránkách, pružné jednání a rychlé dodání zboží.

Chybělo mi snad jen více možností platby, při objednávce pro naší firmu byl pro nás, jako pro výrobní společnost problém platby v hotovosti a raději bych uvítal platbu předem převodem na účet.


10
Radek

Sobotka

10-08-2021

Doporučil byste nám? Ano

Rychlé dodání, perfektně pasovalo.

Super


10
Jan

Ostrava

06-08-2021

Doporučil byste nám? Ano

Vše ok, okamžité zaslání.

Bez výhrad.


10
Martin

Kolín

02-08-2021

Doporučil byste nám? Ano

Výborná zkušenost

bez připomínek


10
Jakub

Praha

02-08-2021

Doporučil byste nám? Ano

Perfektní aplikace konfigurace vzpěry a dodani

Vše Ok. Díky, vaše aplikace mi velice pomohla.


8
Pavel

Loučná

19-07-2021

Doporučil byste nám? Ano

Jsem spokojen VŠE proběhlo OK.

Obědnávka i dodávka pružiny byla rychlá a přehledná.


9
Libor Šich

Praha 10

10-07-2021

Doporučil byste nám? Ano

Fantastický web, na základě kterého lze vybrat správný produkt

Díky skvělému kalkulátoru včetně vizualizace na webové stránce firmy jsem vybral (snad správný) produkt. Zboží dorazilo za méně než dva dny, vše v pořádku. Tak teď jen aby to po instalaci fungovalo tak, jak je to na webovém kalkulátoru prezentováno 🙂


+