Recenze

Score 9.7, last 12 months. Total number of reviews 47


Customer reviews:


10
Jan

Týniště

18-01-2021

Recommendation: Yes

SUPER

Stránky, super každý si spočítá jaké plynové pružiny potřebuje a jak je namontuje. Nemá chybu.


10
Otakar

Uherský Brod

18-01-2021

Recommendation: Yes

Výborný obchod.

Výborný servis. V pátek objednáno, v pondělí doručeno. Přehledná tabulka výpočtu síly.


10
Marcel

Havlíčkův Brod

14-01-2021

Recommendation: Yes

Rýchlé dodání zboží

Doporučuji


9
Miroslav

Praha

14-12-2020

Recommendation: Yes

bez problému

všechno dobrý - příště objednám zas :)


10
Radek

Holice

07-12-2020

Recommendation: Yes

Rychlost, komunikace, dodání 2. den.

Rychlost, komunikace, dodání 2. den, doprava a předání bez potíží.


10
Štěpán

Příbram

01-12-2020

Recommendation: Yes

Podle kalkulátoru vybráno, vše skvěle funguje a i vypadá.

Podle kalkulátoru vybráno, vše skvěle funguje a i vypadá


10
Tomáš

Cheznovice

01-12-2020

Recommendation: Yes

Vše bylo v pořádku.

Co jsem potřeboval, to jsem dostal.


10
Vojtěch Novotný

Vysoké Mýto

27-11-2020

Recommendation: Yes

Perfektní a rychlá domluva.

Objednané zboží bylo doručeno dle všech domluvených parametrů. Následná úprava zboží (naše chybné objednání) proběhla v super rychlém čase.


10
Jan

Český Dub

25-11-2020

Recommendation: Yes

bylo to perfektní hlavně je dobrý váš program s nákresy

Byl jsem moc spokojen celkově


10
Michal

Telč

23-11-2020

Recommendation: Yes

V patek objednal v sobotu přišlo. Úžasné

Super


10
Ladislav

Horní Počaply

20-11-2020

Recommendation: Yes

On-line výpočet pružiny, velmi rychlé dodání

Perfektní jednání,rychlost dodání


10
Sociálně terapeutické dílny

Meclov

18-11-2020

Recommendation: Yes

Rychlé a super

Vše v pořádku


10
Michal

Praha 6

16-11-2020

Recommendation: Yes

S Vašimi službami a kvalitou výrobků jsem spokojený.

Kvalitní výrobek s dobrou online podporou pro správný výběr plynových pružin. Ochotný personál při řešení dotazů na telefonu. Good luck!


8
Pavel

Slapy

12-11-2020

Recommendation: Yes

Vše ok

Líbí se mi možnost vizualizace na www stránkách a okamžitá možnost objednání zboží přesně podle návrhu. Rychlé dodání.


9
IVAN

Praha

06-11-2020

Recommendation: Yes

Perfektní přístup

Potřeboval jsem poradit s netypickým upevněním plynových vzpěr. Při téměř 40 min. trvajícím telefonátu mi bylo vše vysvětleno a velmi pomoženo. Také mi bylo nabídnuto, že pokud vzpěry nebudou úplně přesné (rozložení síly), lze je poslat zpět k úpravě tlaku, to vše zdarma v rámci ceny. Půl hvězdičky dolů za nemožnost měnit v kalkulátoru na webových stránkách úplně všechny rozměry; což ovšem není vina místního zastoupení.


10
Tomáš Trnavský

Ostrava- Poruba

02-11-2020

Recommendation: Yes

Velice dobrá.

super


6
Honza

Praha

25-10-2020

Recommendation: Yes

Funguje, ale cena neskutečná!

Zas na druhou stranu, není kde jinde koupit.


10
Ondřej

Hluboká n/Vlt

10-10-2020

Recommendation: Yes

Paradni kalkulator, vyborna rychlost!

Vse krasne prehledne a rychle. Skvela zkusenost.


10
Lumír

Vrbno pod Pradědem

03-10-2020

Recommendation: Yes

Excelentní

Spokojenost


10
Lubomír

Moravská Třebová

11-09-2020

Recommendation: Yes

OK

OK


10
HOTEL CORONA

Kaplice

31-08-2020

Recommendation: Yes

rychla reakce.....

rychla reakce....


10
Petr Ulrich

Ledeč nad Sázavou

19-08-2020

Recommendation: Yes

Dobrá

Pošlou , ochotně poradí a mají dobré vyhledávání .


9
Karel

Světlá nad Sázavou

03-08-2020

Recommendation: Yes

Naprosto bezproblémové nakupování

Na stránkách lze vytipovat plynovou pružinu pro své potřeba a poté ji objednat. Doručení bylo prakticky do druhého dne, takže žádný problém. Děkuji.


9
Karel

Podmoky

12-07-2020

Recommendation: Yes

Rychlá dodavka

Výborně www stranky


10
František

Mladá Boleslav

05-07-2020

Recommendation: Yes

Rychlost, kvalita a spokojenost.

Vyjímečně rychlí a spolehliví. Dál není co. Děkuji.


+