Recenze

Skóre 9.9, posledních 12 měsíců. Celkový počet recenzí 215.


Hodnocení zákazníků:


10
Milan

Mořinka

06-10-2022

Doporučil byste nám? Ano

Super rychlost dodání a funkčnost

Super


10
Jan

Běhařovice

06-10-2022

Doporučil byste nám? Ano

Super, perfektní jednosuchý navod na výpěr vzpěry.

Super, perfektní jednosuchý navod na výpěr vzpěry. Při vygenerování vznikne výkres, krery pasuje přesně a vše po montáži pracuje jak má! Mohu jen doporučit


10
Blažena

Týrová

05-10-2022

Doporučil byste nám? Ano

velmi dobré

Co se týče vyřízení a doručení zásilky velmi spokojena, doručovatel velmi ochotný.


10
Miroslav

Šumperk

30-09-2022

Doporučil byste nám? Ano

spokojenost

spokojenost


10
Renata Závěrková

Semily

27-09-2022

Doporučil byste nám? Ano

bez problémů, vše došlo

vše ok


10
Jiří

Křemže

26-09-2022

Doporučil byste nám? Ano

Zboží odpovídá nabídce, rychlé dodání

Rychlé dodání zboží, odpovídá nabídce


10
Miroslav

Děčín

26-09-2022

Doporučil byste nám? Ano

Výborná

Výborná spolupráce


8
Richard

Ostrava

22-09-2022

Doporučil byste nám? Ano

Funkce je OK, připojovací parametry znamenaly problém

Připojení jsem potřeboval na kuličku. Proto jsem objednal kuličku se šroubem. Závity na původním byly menší, což nepřicházelo v úvahu, proto jsem do mechanismu musel navrtat díry a nařezat závity přesně dle Vaší aplikace. Bez problémů, prostou záměnou, to tedy určitě nešlo.


10
Ivo

Studený

22-09-2022

Doporučil byste nám? Ano

Super

Geniální je možnost si konkrétní modifikací vypočítat.


10
Ondřej

Rudná

18-09-2022

Doporučil byste nám? Ano

Skvělý kalkulátor na webu a rychlé dodání.

Udělal jsem si kalkulaci pružiny a na základě doporučení objednal vše potřebné. Už mám namontováno a vše to krásně funguje.


10
Stanislav

Příbor

15-09-2022

Doporučil byste nám? Ano

Podpora při specifikaci potřebných položek a následná dodávka na profi úrovni.

Nemám ještě smontováno, ale podpora pro výpočet plynové vzpěry intuitivní, seznam potřebných prvků a následná expresní dodávka. Nemělo to chybu. Velká spokojenost.


10
Antonín

Hradišťko I

15-09-2022

Doporučil byste nám? Ano

Zásilka dorazila v pořádku do druhého dne

Ok


10
Zdeněk

Světlá nad Sázavou

14-09-2022

Doporučil byste nám? Ano

Super

Naprostá spokojenost.


10
Petr

Hořovice

09-09-2022

Doporučil byste nám? Ano

velice dobrá

Vše v pořádku


10
Peter

Dolný Kubín

09-09-2022

Doporučil byste nám? Ano

Perfektné

Podarilo sa mi nakonfigurovat spravnu velkost aj silu a vzpery prisli o 2 dni. Sadli presne.


10
David

Jicin

06-09-2022

Doporučil byste nám? Ano

Jsem naprosto spokojeny,zbozi prislo v poradku vse plne funkcni a rychlost dodani uzasna,jen doporuc

Naprosta spokojenost vse prislo rychle a dokonale funkcni


10
Jiří Poděbradský

Soběslav

01-09-2022

Doporučil byste nám? Ano

Vše v pořádku

rychlé dodání


10
Vladimír

Praha

25-08-2022

Doporučil byste nám? Ano

Pomohl mi kalkulátor, rada i spolehlivé dodání.

Pomohl mi kalkulátor, rada i spolehlivé dodání. Děkuji.


10
Lubomír Gottwald

Velká Bystřice

23-08-2022

Doporučil byste nám? Ano

Překvapivě rychlé dodání

Jednalo se o první nákup - avizo dodávky a vlastní dodávka k naprosté spokojenosti.


10
Daniel

Děčín

18-08-2022

Doporučil byste nám? Ano

Perfektní komunikace,pomoc při výběru, super komunikace

Nevěděl jsem si rady při výběru plynových vzpěr.Po odeslání mailu blesková odpověď i s řešením návrhu.Za mě palec nahoru a velké poděkování.Po namontování vše šlape jak hodinky, jsem nadšený. Ještě jednou díky!!!


10
Ladislav

Plzeň

18-08-2022

Doporučil byste nám? Ano

Velmi rychlé dodání

Jeden den objednáno - druhý dodáno


10
Martin

Bílý potok

07-08-2022

Doporučil byste nám? Ano

Super rychle

Super rychle


10
Martin Šteinfeld

Aš 1

02-08-2022

Doporučil byste nám? Ano

Ještě jsme je neinstalovaly.

Rychlá dodávka.


10
Jan

Karlovy Vary

26-07-2022

Doporučil byste nám? Ano

Slušný a pružný obchod

Okamžitá reakce na objednávku,rychlé dodání,vše pasuje.


10
jiri kricnar

Náchod

17-07-2022

Doporučil byste nám? Ano

super

max spokojenost


+