Recenze

Skóre 9.7, posledních 12 měsíců. Celkový počet recenzí 119.


Hodnocení zákazníků:


10
František Sedlák

Děčín

17-09-2021

Doporučil byste nám? Ano

perfektní

Vše naprosto bezchybné, bleskové dodání.


9
Blanka Jurečková

Šternberk

17-09-2021

Doporučil byste nám? Ano

Vše OK

Vše OK


10
Luděk Hruš

Horní Brusnice

08-09-2021

Doporučil byste nám? Ano

líp to nešlo

jen jednas- ta nejok


6
Jakub Žídek

Praha 7

02-09-2021

Doporučil byste nám? Ano

produkt fajn, komunikace hrozná

Produkty, výběr, informace na webu super, ale na maily nikdo ( fakt nikdo) nereaguje a na telefon taky... Což je škoda nemyslíte?


10
Stanislav Straub

Stochov

28-08-2021

Doporučil byste nám? Ano

vše v pohodě

bez problému


10
Martin

Pardubice

27-08-2021

Doporučil byste nám? Ano

Výborné

Rychlost a kavlita


10
Petr

Jirkov

26-08-2021

Doporučil byste nám? Ano

vse o.k rychle

rychle vše v pořádku


10
Josef Dostálek

Bedihošť

21-08-2021

Doporučil byste nám? Ano

Rychlé spolehlivé dodání.

Objednával jsem si u vaši společnosti poprvé , ale vše je v naprostém pořádku. Jsem spokojený , zboží mi přišlo v krátkém termínu , nebylo poškozené a je kvalitní.


8
Oto

Ostrava

20-08-2021

Doporučil byste nám? Ano

Kvalita a rychlost

Rychlé dodání a i kvalita zabaleného zboží aby se neponičilo kvalitně dobře.


10
Jan

Ostrava

17-08-2021

Doporučil byste nám? Ano

Bleskové doručení

Vše naprosto v pořádku.


10
Václav

Strakonice

17-08-2021

Doporučil byste nám? Ano

Jednoznačně spokojenost.

Výborná komunikace a rychlost dodání.


9
Jaromír

Lysá nad Labem

16-08-2021

Doporučil byste nám? Ano

Jednoduché vyhledání a objednání na stránkách, pružné jednání a rychlé dodání zboží.

Chybělo mi snad jen více možností platby, při objednávce pro naší firmu byl pro nás, jako pro výrobní společnost problém platby v hotovosti a raději bych uvítal platbu předem převodem na účet.


10
Radek

Sobotka

10-08-2021

Doporučil byste nám? Ano

Rychlé dodání, perfektně pasovalo.

Super


10
Jan

Ostrava

06-08-2021

Doporučil byste nám? Ano

Vše ok, okamžité zaslání.

Bez výhrad.


10
Martin

Kolín

02-08-2021

Doporučil byste nám? Ano

Výborná zkušenost

bez připomínek


10
Jakub

Praha

02-08-2021

Doporučil byste nám? Ano

Perfektní aplikace konfigurace vzpěry a dodani

Vše Ok. Díky, vaše aplikace mi velice pomohla.


8
Pavel

Loučná

19-07-2021

Doporučil byste nám? Ano

Jsem spokojen VŠE proběhlo OK.

Obědnávka i dodávka pružiny byla rychlá a přehledná.


9
Libor Šich

Praha 10

10-07-2021

Doporučil byste nám? Ano

Fantastický web, na základě kterého lze vybrat správný produkt

Díky skvělému kalkulátoru včetně vizualizace na webové stránce firmy jsem vybral (snad správný) produkt. Zboží dorazilo za méně než dva dny, vše v pořádku. Tak teď jen aby to po instalaci fungovalo tak, jak je to na webovém kalkulátoru prezentováno 🙂


10
Zdenka

Semanín

10-07-2021

Doporučil byste nám? Ano

Perfektní.

Zboží jsem objednala, obratem bylo dobře zabalené přes PPL dodáno.


7
Jiří

Velké Meziříčí

08-07-2021

Doporučil byste nám? Ano

Vše OK.

OK:


10
Jiří

Ledeč nad Sazavou

07-07-2021

Doporučil byste nám? Ano

Vyborne navadeni na nahradni

Super


10
Pavel Lasnovský

Brno

06-07-2021

Doporučil byste nám? Ano

Spokojenost

Ten online výpočet vzpěr je super, jednoduchej, model mi připadal úplně blbuvzdornej, paráda. Sám jsem si za pár minut spočítal návrh, ihned objednal, vzpěry přišly snad druhý den a fungují výborně


9
Lubor K.

Chlumec

29-06-2021

Doporučil byste nám? Ano

rychlost dodání zboží

přehledně a názorně vysvětlen vzorec pro výpočet správných pružin


10
Václav

Ledenice

28-06-2021

Doporučil byste nám? Ano

Rychlé vyřízení objednávky a vynikající kvalita. Vše pasuje jak má

Rychlé vyřízení objednávky a vynikající kvalita. Vše pasuje jak má


10
Radek

Senomaty

22-06-2021

Doporučil byste nám? Ano

Supr věc, přesně spočítané 80 kg víko zvedám jedním prstem.

Druhý den odeslano.


+